Scroll Top

Tilmelding

Tid: 36 gange á 25 minutter
Pris: 883 kr. (8 gange). I alt 7.064 kr.

Lærer

Merete Abrahamsen
Helene Appel
Martin Folmer
Rasmus Løhde Nielsen
Mikaela Bang Jakobsen 

klaver for voksne

Klaverspil er for alle. Og det er nok det instrument, der bruges i flest sammenhænge. Man kan spille for sig selv, eller man kan spille sammen andre. Og instrumentet bruges lige meget i klassisk og i rytmisk musik.

Man er velkommen både hvis man er nybegynder, har spillet klaver i nogle år, eller spiller på et højt niveau.

Klassisk klaver

Hvorfor spille klaver?

Man lærer at spille masser af skøn musik. Man kan vælge at spille solo. Men det fantastiske ved klaveret er, at man kan spille sammen med andre instrumenter, for eksempel violin eller fløjte. Det er sjovt og spændende at opleve fællesskabet omkring musikken på den måde.

Har man ikke planer om at blive en koncertpianist, er der alligevel mange fordele ved at spille klaver. Man lærer at koncentrere sig. At fordybe sig. At multitaske. At være en del af fællesskabet.

Rytmisk klaver

Hvis du interesserer dig mere for rytmisk musik, så kan det være, at du skal være rytmisk klaver. Her arbejder du med musik fra alle de rytmiske genrer, og med at gøre dig klar til at spille i band.

Instrument

Det er en forudsætning, at du har et klaver at øve på hjemme. Det kan både være et akustisk klaver, men man kan også klare sig med et el-klaver.
Musikskolen udlejer ikke klaverer.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.