Tilmelding

Tid: 36 gange á 25 minutter
Pris: 615 kr. (8 gange) I alt 4.920 kr.

Instrument

Instrument kan lejes for 125,- kr. (8 rater)

bratsch

Bratsch eller Viola er et ofte overset medlem af strygerfamilien.
Bratschen klinger lidt dybere og blødere end violinen og lidt lysere end celloen. 
Du spiller på bratschen ligesom på violinen, oppe på skulderen. 
Men da bratschen skal klinge dybere, så er instrumentet også lidt større. Derfor er det ofte en god ide at begynde at spille bratsch fra 7-8 års alderen, eller at begynde på violin og så senere skifte til bratsch.

Bratschen er både et soloinstrument og et vigtigt instrument i sammenspil og orkester.

Instrument

Du har brug for et instrument, for at kunne øve dig. Men du kan altid kan leje et hos os. Du skal skifte bratsch flere gange, mens du vokser, så det er en god idé at vente med at købe et instrument til du er vokset helt ud!

Sammenspil og fællestimer

Når du spiller på et strygeinstrument, er du hver uge til time hos din lærer – alene eller i en lille gruppe. Men i musikskolen går du også til fællestime eller sammenspil hver uge.
Sammenspilsgrupperne består af andre strygerelever på samme niveau.
Musikskolen har følgende sammenspil:

  • Mini-stryg – for de yngste
  • Strygerspirevipperne – for dem i 2.-4. klasse
  • Juniorstrygerne – ca 5.-7. klasse
Orkestre

Minisymf er en sammenspilsgruppe, hvor der både er strygere og blæsere og slagtøj, og hvor vi spiller mange forskellige genrer. Du kan komme med i Minisymf, så snart din lærer kan se, at du er nået langt nok, og at du er god til at øve dig.

Underholdnings-orkestret – Musikskolen har et stort Underholdnings Orkester, som spiller ved musikskolens nytårskoncert.
Vi arbejder også sammen med bl.a. Esbjerg Kulturskole om et stort fællesorkester, som øver i løbet af foråret og bl.a. medvirker ved dansk-tysk musikskoledag i maj-juni.

Musikskolens orkester – Hver onsdag fra kl. 17 – 18:30 øver vi med musikskolens orkester – et stort orkester for alle orkesterinstrumenter. Vi har det mega skønt sammen og der er plads til alle. Det er et stort lærerteam tilknyttet orkestret, som også spiller med. Musikskolens orkester spiller hvert år til forårskoncert på Harmonien, Dansk Tysk musikskoledag, Musikskolernes dag i Tivoli i København og mange andre arrangementer.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.