Tilmelding

Tid: 36 gange á 25 minutter
Pris: 800 kr. (8 gange) I alt 6400 kr.

Instrument

Instrument kan lejes for 125,- kr.       (8 rater)

Trompet for voksne

Alle kender trompeten. Man møder den næsten i alle former for sammenspil, både i klassisk og rytmisk musik – Symfoniorkestre, Bigband, Harmoniorkestre, Garder med flere. Trompeten har tre ventiler, som er med til at ændre på tonenernes højde.
Trompeten er det mindste instrument i messingfamilien.

Sammenspil

Når du spiller på et blæserinstrument, er du hver uge til time hos din lærer – alene eller i en lille gruppe. Men i musikskolen du går også til sammenspil hver uge.
Sammenspilsgrupperne består af andre blæserelever. Og de lidt større er også sammen med andre instrumenttyper.

Orkestre

Minisymf er en sammenspilsgruppe, hvor der både er strygere og blæsere og slagtøj, og hvor vi spiller mange forskellige genre. Du kan komme med i Minisymf, så snart din lærer kan se, at du er nået langt nok, og at du er god til at øve dig.

Underholdnings-orkestret – Musikskolen har et stort Underholdnings Orkester, som spiller ved musikskolens nytårskoncert. Her er både blæsere, strygere, slagtøj, rytmegruppe, og sangere med.

Vi arbejder også sammen med bl.a. Esbjerg Kulturskole om et stort fællesorkester, som øver i løbet af foråret og bl.a. medvirker ved dansk-tysk musikskoledag i maj-juni.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.