Scroll Top

Tilmelding

Tid: 36 gange á 25 minutter
Pris: 845 kr. (8 gange). I alt 6.760 kr.

akustisk
Elektrisk

Lærer

Morten Scott Caspersen
Tage Nissen
Jesper hermann Heinz
Brian Wind. Guitar, Sammenspil, Klaver
Brian Wind
Hans Jørgen Julius

Guitar for voksne

Det er svært at komme udenom guitarer. De er med overalt i musikken. Og så er det dem, der sætter gang i hyggen, når man er sammen.

Den spanske guitar betegnes også som den klassiske guitar, som blev “opfundet” omkring 1850 og er siden blevet brugt at fremføre klassisk musik. I dag bruges den også til brugsguitar/rytmisk guitar i stort omfang. Den er kendetegnet ved at have nylonstrenge.

Western-guitaren har stålstrenge og en lidt større klangkasse end den spanske guitar. Den er lidt længere, og gribebrættet er tyndere. Den bliver brugt til alle typer musik, men primært i den rytmiske tradition.

El-guitaren behøver ingen nærmere præsentation, da den er en del af snart sagt enhver rytmisk musikgruppe. Der er dog masser af musik, der kan spilles solo på el-guitar.

Guitarundervisningen kan foregå ved hjælp af noder, tabulatur/tab samt brug af Youtube. Du skal selv anskaffe instrumentet, da guitarer ikke er en del af musikskolens instrumentleje-ordning.

Akustisk
Elektrisk
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.