Scroll Top
Morten Scott Caspersen

Morten Scott Caspersen blev i 2018 kandidat fra Syddansk Musikkonservatorium som Rytmisk Samtidsmusiker. På Haderslev Musikskole favner han en meget bred vifte af instrumenter, idet han underviser i el-bas, kontrabas, guitar, klaver, sammenspil og Ukulelebas- og Basklasser på Bregnbjergskolen i Vojens, hvor han også er en del af den helt nye orkesterklasse. Derudover har Morten også valgfag i Vojens.

Lige fra efterskoletiden, hvor musiktimerne hittede, har Morten vidst, at han selv ville være underviser, og siden da har han undervist i musik på efterskoler og højskoler rundt i landet. Men et opkald fra den tidligere bas-lærer Jesper Ry fik ham til Haderslev og nu er der ingen tvivl – musikskolen er det bedste sted at undervise. “På musikskolen handler det 100% om musikken, og så er Haderslev jo ikke en helt almindelig musikskole. Det er en musikskole i udvikling, og vi har en leder, der tør tænke ud over de traditionelle undervisningsformer. Det er spændende at være en del af.”

“Jeg vil gerne lytte og lære dem den musik, de lytter til .” Morten har et meget åbent syn på musik og genrer, og han imødekommer elevernes ønsker lige meget, hvor langt væk, de ligger fra hans egen musiksmag . “Jeg kan lære noget af alt det, jeg spiller”.

At se eleverne blive glade for musikken er noget af det aller bedste ved jobbet. “Det er særlig fedt at være en del af talent-teamet, for der har eleverne spillet i så lang tid, at de kan lege videre med musikken. På egen hånd. Det er stort!”

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.