Scroll Top

Tilmelding

Tid: 36 gange á 25 minutter
Pris: 680 kr. (8 gange) I alt 5.440 kr.

Instrument

Instrument kan lejes for 147 kr. (8 rater)

Lærer

Morten Scott Caspersen

elbas

Det dybest instrument

Bassen er ganske uundværlig i næsten al slags musik og lægger bunden i orkestret, samtidigt med at den også kan spille akkorder, melodier og soloer. Den er således et slags bindeled mellem trommerne og guitaren, klaveret og de andre melodiinstrumenter.

Elbassen kan bruges i stort set alle sammenhænge, fra pop, rock, folk, over heavy-metal og til jazz. I undervisningen spiller vi til numre og arbejder med grooves og forskellige stilarter. Vi øver os desuden på at spille til noder og becifringer, samt at udvikle sine egne basgange, så man kan træde ind i et band og komme med sine egne idéer.

Kontrabassen er den store tante, der i både klassisk, jazz og folkemusik skubber hele orkestret frem med sin store, fyldige klang. I undervisningen arbejder vi med at spille til numre, lære at swinge, improvisere, spille til becifringer (akkorder) og noder, samt spille med bue. Kontrabassen er, med sin store størrelse, et fantastisk instrument og det er en herlig fornemmelse at slå en tone an og mærke hvordan hele instrumentet vibrerer. Kontrabassen findes i forskellige størrelser, der afstemmes efter elevens fysik.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.