Scroll Top

Tilmelding

Tid: 36 gange á 25 minutter
Pris: 680 kr. (8 gange) I alt 5.440 kr.

Instrument

Instrument kan lejes for 147 kr. (8 rater)

Lærer

Martin Folmer

Waldhorn

Hornet genkender de fleste. Navnet ‘waldhorn’ betyder skovhorn, og hvis man kigger efter, kan man se, at det ligner de horn, som jægerne blæser signaler på, når de går på jagt.

Hornets rør er noget længere end trompetens og er derfor større. Waldhornet har en utrolig stor og smuk klang. Før i tiden blev hornet for det meste brugt i de klassiske symfoniorkestre, men i dag kan man finde instrumentet i næsten al muligt sammenspil.

Instrument

Selvom det er et af de større instrumenter, kan du godt starte med at spille på horn tidligt. Der findes i dag de såkaldte børnehorn, som ikke er så tunge

Du kan leje et instrument på musikskolen.

Sammenspil

Når du spiller på et blæserinstrument, er du hver uge til time hos din lærer – alene eller i en lille gruppe. Men i musikskolen går du også til sammenspil hver uge.
Sammenspilsgrupperne består af andre blæserelever. Og de lidt større er også sammen med andre instrumenttyper.

Orkestre

Musikskolens orkester – Hver onsdag fra kl. 17 – 18:30 øver vi med musikskolens orkester – et stort orkester for alle orkesterinstrumenter. Vi har det mega skønt sammen og der er plads til alle. Det er et stort lærerteam tilknyttet orkestret, som også spiller med. Musikskolens orkester spiller hvert år til forårskoncert på Harmonien, Dansk Tysk musikskoledag, Musikskolernes dag i Tivoli i København og mange andre arrangementer.


Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.