Tilmelding

Tid: 36 gange á 25 minutter
Pris: 595 kr/md (8 gange) I alt 4760 kr.

Instrument

Instrument kan lejes for 125,- kr/mdr (8 rater)

Lærer

Martin Folmer. Trompet, trombone, klaver, sammenspil
Martin Folmer

Trombone

Trombonen, også kaldet trækbasunen, er nem at kende på sit udseende. I modsætning til de andre instrumenter i messingfamilien har den ingen ventiler. Man bruger det som kaldes trækket til at styre tonernes højde. Trombonens udseende har næsten ikke ændret sig gennem mange hundrede år.

For at spille trombone er du nødt til at have en vis højde og armlængde, da instrumentet af natur er langt. Trombonen finder du også i alle mulige orkestre og sammenspilsgrupper.

Sammenspil

Når du spiller på et blæserinstrument, er du hver uge til time hos din lærer – alene eller i en lille gruppe. Men i musikskolen går du også til sammenspil hver uge.
Sammenspilsgrupperne består af andre blæserelever. Og de lidt større er også sammen med andre instrumenttyper.

Orkestre

Blæserbanden – orkestret for det yngste blæsere. Har arbejder vi med at lære at spille sammen, mens vi har det sjovt.

Junior Wind Band – Orkestret omkring Junior Musik Centret på Favrdal Skolen. Junior Musik er for dig i 4.-5. klasse. Læs mere her

Minisymf er en sammenspilsgruppe, hvor der både er strygere og blæsere og slagtøj, og hvor vi spiller mange forskellige genrer. Du kan komme med i Minisymf, så snart din lærer kan se, at du er nået langt nok, og at du er god til at øve dig.

Underholdnings-orkestret – Musikskolen har et stort Underholdnings Orkester, som spiller ved musikskolens nytårskoncert. Her er både blæsere, strygere, slagtøj, rytmegruppe, og sangere med.

Vi arbejder også sammen med bl.a. Esbjerg Kulturskole om et stort fællesorkester, som øver i løbet af foråret og bl.a. medvirker ved dansk-tysk musikskoledag i maj-juni.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.