Scroll Top

Tilmelding

Tid: 36 gange á 25 minutter
Pris: 680 kr. (8 gange) I alt 5.440 kr.

Instrument

Instrument kan lejes for 147 kr. (8 rater)

Lærer

Martin Folmer. Trompet, trombone, klaver, sammenspil
Martin Folmer

Trombone

Trombonen, også kaldet trækbasunen, er nem at kende på sit udseende. I modsætning til de andre instrumenter i messingfamilien har den ingen ventiler. Man bruger det som kaldes trækket til at styre tonernes højde. Trombonens udseende har næsten ikke ændret sig gennem mange hundrede år.

For at spille trombone er du nødt til at have en vis højde og armlængde, da instrumentet af natur er langt. Trombonen finder du også i alle mulige orkestre og sammenspilsgrupper.

Sammenspil

Når du spiller på et blæserinstrument, er du hver uge til time hos din lærer – alene eller i en lille gruppe. Men i musikskolen går du også til sammenspil hver uge.
Sammenspilsgrupperne består af andre blæserelever. Og de lidt større er også sammen med andre instrumenttyper.

Orkestre

Musikskolens orkester – Hver onsdag fra kl. 17 – 18:30 øver vi med musikskolens orkester – et stort orkester for alle orkesterinstrumenter. Vi har det mega skønt sammen og der er plads til alle. Det er et stort lærerteam tilknyttet orkestret, som også spiller med. Musikskolens orkester spiller hvert år til forårskoncert på Harmonien, Dansk Tysk musikskoledag, Musikskolernes dag i Tivoli i København og mange andre arrangementer.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.