Scroll Top

Tilmelding

Tid: 28 gange á 60 minutter
Pris: 2500,- kr.

Guitar for voksne Hold

Det er ikke for sent at gå i gang!

Fortryder du, at du aldrig fik lært at spille på et instrument, eller har du måske en gang lært det og skal have det genopfrisket?
Så skal du starte til Voksenundervisning på hold. Der er plads til alle uanset niveau. I undervisningstimerne lægges der vægt på den individuelle udvikling – og selvfølgelig at vi kan spille musik sammen.

I samarbejde med Bispen tilbyder Haderslev Musikskole musikundervisning for voksne over 25 år i et spritnyt musiklokale på Bispen i Haderslev midtby.
Der er tale om holdundervisning i guitar, ukulele og klaver. Alle vores hold varetages af konservatorieuddannede undervisere, som har mange års erfaring i holdundervisning med individuel tilpasning, så alle har plads til egen udvikling og progression.

Kom og få en gratis prøvetime – det er helt uforpligtende. Kontakt os på mail musik@haderslev.dk

Hold:
Der vil blive lavet hold i hhv. klaver, guitar og ukulele.
Vi har endnu ikke tiderne på holdene klar. Hvis du er interesseret kan du blot tilmelde dig. Det er uforpligtende og der er først opkrævning fra anden undervisningstime.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.