Scroll Top

Tilmelding

Tid: 36 gange á 25 minutter
Pris: 680 kr. (8 gange) I alt 5.440 kr.

Instrument

Instrument kan lejes for 147 kr. (8 rater)

Lærer

Anne-Sofie Thåstrup Mejlbjerg

cello

Celloen er en del af strygerfamilien. Den er mindre end en kontrabas, men meget større end en violin, og så kan den spille både dybe og lyse toner. Den bliver mest brugt til at spille i symfoniorkestre, hvor celloen tit har nogle smukke melodier. Men den kan også bruges indenfor alle mulige andre genrer, f.eks. pop, rock og folkemusik, og man kan både spille sammen og solo. 
Du skal begynde til cello hvis du elsker musik, hvis du gerne vil lære at fordybe dig og hvis du vil indgå i et fællesskab med masser af musik. 
Man kan spille cello allerede fra 5 års alderen, og celloerne kommer i mange størrelser, så der altid én, der passer til dig.

Instrument

Du har brug for et instrument, for at kunne øve dig. Men du kan altid kan leje et hos os. Du skal skifte cello mange gange, mens du vokser, så det er en god idé at vente med at købe en cello, til du er vokset helt ud!

Orkestre

Musikskolens orkester – Hver onsdag fra kl. 17 – 18:30 øver vi med musikskolens orkester – et stort orkester for alle orkesterinstrumenter. Vi har det mega skønt sammen og der er plads til alle. Det er et stort lærerteam tilknyttet orkestret, som også spiller med. Musikskolens orkester spiller hvert år til forårskoncert på Harmonien, Dansk Tysk musikskoledag, Musikskolernes dag i Tivoli i København og mange andre arrangementer.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.