Tilmelding

Tid: 36 gange á 25 minutter
Pris: 595 kr/md (8 gange) I alt 4760 kr.

instrument

Instrument kan lejes for 125,- kr/mdr (8 rater)

Lærer

Karina Bock Thygesen

Baryton

Når man ser barytonen ligner den en lille tuba, men den har faktisk samme længde som en trombone. Barytonen har ventiler, som fungerer på samme måde som trompetens og hornets ventiler. Det er især i Brass Bands og Harmoniorkestre, man bruger baritonen, men den dukker også op i Symfoniorkestret og mindre sammenspilsgrupper.

Sammenspil

Når du spiller på et blæserinstrument, er du hver uge til time hos din lærer – alene eller i en lille gruppe. Men i musikskolen går du også til sammenspil hver uge.
Sammenspilsgrupperne består af andre blæserelever. Og de lidt større er også sammen med andre instrumenttyper.

Orkestre

Blæserbanden – orkestret for det yngste blæsere. Har arbejder vi med at lære at spille sammen, mens vi har det sjovt.

Junior Wind Band – Orkestret omkring Junior Musik Centret på Favrdal Skolen. Junior Musik er for dig i 4.-5. klasse. Læs mere her.

Minisymf er en sammenspilsgruppe, hvor der både er strygere og blæsere og slagtøj, og hvor vi spiller mange forskellige genrer. Du kan komme med i Minisymf, så snart din lærer kan se, at du er nået langt nok, og at du er god til at øve dig.

Underholdnings-orkestret – Musikskolen har et stort Underholdnings Orkester, som spiller ved musikskolens nytårskoncert. Her er både blæsere, strygere, slagtøj, rytmegruppe, og sangere med.

Vi arbejder også sammen med bl.a. Esbjerg Kulturskole om et stort fællesorkester, som øver i løbet af foråret og bl.a. medvirker ved dansk-tysk musikskoledag i maj-juni.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.