Scroll Top
Helene Hellesøe Appel

Helene Hellesøe Appel er uddannet fra Musikvidenskab ved Aarhus Universitet i 2013.
Siden 2014 har Helene været knyttet til Haderslev Musikskole med flere forskellige kasketter på. Hun har både siddet på kontoret som matemusik-koordinator og undervist i klaver/haft Max Musik-hold.
I dag er Helene koordinator for Performance Akademiet og Talentklasserne i Sang & Musik og sidstnævnte underviser hun også i musikviden og teori & hørelære. Derudover ses hun ofte med et kamera for at dokumentere musikskolehverdagen til skolens sociale medier.
Eftermiddagene går med at undervise i klaver i lokalerne på Christiansfeldvej i Haderslev eller i Kunsthal 6100, som også er blevet en stor del af musikskolens projekter. Om onsdagen har Helene kontor i kunsthallen og underviser derfor også i lokalet på Gravene samme dag.

“Jeg har rigtig mange elever, som er startet i musikskolen i den tro, at de skal komme og spille perfekt hos mig og at de skal undskylde, hvis de ikke kan spille deres sange godt nok. Sådan er det ikke. Det vigtigste for mig er, at jeg ved, at mine elever øver sig. Så har de gjort deres allerbedste”, fortæller Helene. “Derudover er det vigtigt at vi hygger os. Og griner. Og at jeg kan imødekomme mine elevers interesse gennem musikken. Elsker de Harry Potter, så skal de spille noget af musikken fra Harry Potter”.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.