Scroll Top

Frister for optag

Tilmelding til
node@haderslev.dk

19. Februar: Ansøgningsfrist 
8. Marts 2024: Optagelsesprøver

Ansøgningsskema

Haderslev Elite & Talentklasserne

Talentklasserne er for unge talenter, som skal i 7., 8. eller 9. klasse, og som ønsker at prøve deres talent af i de bedste omgivelser i en kombination af talenttræning og folkeskolen. Vi bestræber os på, at Talentklasserne skal være for de bedste talenter i deres årgang i Haderslev Kommune, og derfor skal du søge om optagelse for at kunne komme til at gå i Talentklasserne. Talentklasserne er for de største talenter med tilknytning til Haderslev Kommune. Det betyder, at du kan søge optagelse i Talentklasserne, hvis du er bosiddende i Haderslev Kommune og/eller er udøvende medlem af en forening eller musikskole i Haderslev Kommune.

Samskabende talentudvikling

Talentklasserne er et samarbejde mellem byens stærkeste talentinstitutioner – Talentklasserne på Kløvermarkskolen, Haderslev Sangakademi, og Haderslev Kommunale Musikskole. 

Kløvermarken

På Kløvermarksskolen har du mulighed for at gå i en Talentklasse, hvor skoleundervisningen kombineres med din øvning og undervisning. Som Talentklasseelev går du i klasse med andre dygtige unge – idrætsudøvere, sangere og musikere – og har lærere, der forstår, hvad det vil sige at dyrke sit talent på højt plan.

Kløvermarksskoles hjemmeside

Haderslev Sangakademi

Domkirkens pige- og drengekor udgør stammen i Haderslev Sangakademi. 

Haderslev Sangakademis hjemmeside

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.