Scroll Top

Drømmer du om en hverdag med meget mere musik, teater eller kunst? Og vil du gerne arbejde kreativt og tværkunstnerisk med andre unge i Haderslev.

Så er Performance Akademiet sikkert noget for dig
Performance akademiet logo

På Performance Akademiet arbejder du hver mandag i tidsrummet 18:00-20:00 sammen med andre unge i Haderslev. I skriver sange, laver musikvideoer, skriver digte, optager podcast og meget mere. Det kræver blot, at du går på en ungdomsuddannelse og har hjemme i musikskolen, forsøgsscenen, kunsthal 6100 eller et helt fjerde sted i Haderslev. Et par gange om året har I en længere workshop, hvor I måske tager ud af byen og besøger museer, ser teaterforestillinger, eller måske mødes et sted i Haderslev og arbejder mere intensivt med et kreativt projekt. 

Få din egen mentor: 

Som elev på Perfomance Akademiet får du en mentor, som du kan få sparring med og som kan hjælpe dig videre i dine drømme. Din mentor arbejder professionelt med lige præcis det, der er din store interesse. Han/hun kan være musiker, skuespiller, instruktør, kunster, forfatter etc. Din mentor kan eksempelvis hjælpe dig med at:

 

  • Komme videre med sangskrivningen 
  • Udgive musik på Spotify
  • Få gang i dine sociale medier og i det hele taget hjælpe dig med PR.
  • Sætte ord på følelser, du gerne vil formidle til digte. 
  • Få konkrete redskaber til at komme i dybden med, fx en tekst til et teaterstykke

Sådan gør du: 

Hvis du vil søge ind på Performance Akademiet, skal du tilmelde dig via ansøgningsskemaet på TalentCenter Haderslevs hjemmeside:  https://talentcenterhaderslev.dk/ansoegning-pa/ . Til ansøgningen skal vi også bruge en udtalelse fra en af de undervisere, du har arbejdet med i det fag, der har din kunstneriske interesse. Det kan være en musiklærer i din folkeskole, en dramalærer på din efterskole, en sololærer i musikskolen etc. 

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere, er du altid velkommen til at kontakte en af de to kulturkoordinatorer i TalentCenter Haderslev: 

Helene Hellesøe Appel: node@haderslev.dk

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.