Frister
26. juni: ansøgningsfrist for 2020/21
Optagelsesprøver aftales individuelt

Ansøgningsskema

Til Talentlenjen, ikke til Talentklasserne!

Skemaerne sendes til loehde.nielsen@gmail.com senest d. 14. april

Talentlinjen

Grundet covid-19 er fristen for ansøgning suspenderet, og du kan søge helt frem til sommerferien. Optagelsesprøver aftales individuelt.

Talentlinjen er et tilbud til dig, der er kommet rigtigt godt igang med musikken. Her får du for alvor mulighed for at arbejde med musikken og prøve dit talent af.

Udover at få mere soloundervisning hver uge, får du også samspil og hørelære & teori. Derudover vil du blive tilbudt at deltage i en lang række af arrangementer, både på musikskolen og indenfor vores samarbejder med musikskoler fra hele Sønderjylland.

På talentlinjen er niveauet højt, og du skal øve dig en del. Til gengæld hjælper dine lærere dig til hele tiden at komme videre og sikre en udvikling. De vil også hjælpe dig til at bruge din tid fornuftigt. 

Talentklasser

Har du lyst til at tage musikken med i skole, og tage din 7., 8. og/eller 9. klasse sammen med din undervisning på musikskolen, så er Talentklasserne måske noget for dig. Hvis det er, kommer du til at gå på Sdr. Otting Skole sammen med en masse unge, der ligesom dig dyrker deres talent på højt niveau.

Talentklasserne er en del af talentlinje-tilbuddet på Haderslev Musikskole, og eleverne har timer sammen med de øvrige talentlinje-elever.

TO Linjer

Talentlinjen er delt i en rytmisk og en klassisk afdeling. Grundlæggende er fagene de samme. Men fagenes indhold er tilpasset den rytmiske og den klassiske musik.

Klassisk Talentlinje
 HOVEDFAGSAMMENSPILTEORI- OG HØRELÆRE
Ugentlige lektioner35 min.60 min.45 min.
Rytmisk Talentlinje
 HOVEDFAGSAMMENSPILTEORI OG HØRELÆRETALENT-JAM
Ugentlige lektioner35 min.60 min.45 min.120 min. månedligt

Du kan selvfølgelig altid købe flere fag til.

Optagelsesprøve

Grundet covid-19 er fristen for ansøgning suspenderet, og du kan søge helt frem til sommerferien. Optagelsesprøver aftales individuelt.
For at gå på Talentlinjen skal du kvalificere dig. Det betyder, at du ud over at mestre dit instrument eller din sang, skal være i besiddelse af visse grundlæggende musikalske færdigheder. Dem skal du demonstrere for os ved en optagelsesprøve.

Vurderingen af din egnethed som talentlinjeelev går på, om vi vurderer dig i stand til nå et niveau efter ca 3 år, der svarer til optagelsesprøven på Musikalsk Grundkursus (MGK). Derudover vurderer vi, om du udviser engagement og vilje til at arbejde med både dit instrument eller din sang, og alle de øvrige discipliner omkring musikken.


Musikalsk Grundkursus (MGK)

Tænker du på at gå endnu videre? Overvejer en uddannelse som musiker? Så er MGK det næste skridt. På MGK bliver talentlinjen ført helt frem til konservatorie-optagelsesprøven. Du bliver undervist på højeste niveau, og dine kompetencer bliver først op til det niveau, der kræves for at kunne bestå en optagelsesprøve.

I Sønderjylland kan du gå på MGK i Kolding, Sønderborg og Esbjerg.

Find mere om MGK-Syd

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.