Scroll Top

Tilmelding

Tid: 8 uger á 45 minutter
Pris

Alder: fra 8. klasse

Lærer

Sangskrivning 1

Hvordan kommer jeg i gang med sangskrivning? Hvad betyder begreberne comfort-zone, Rain- og Sun-mode? Og hvordan bryder jeg ud af mine velkendte vaner som sangskriver?

Alt det vil vi prøve at komme nærmere ind på, når du tilmelder dig på sangskrivning 1. Holdet er til dig, som ikke er kommet i gang med at skrive sange endnu, men har et ønske om det eller til dig, som ønsker at få lidt sparring og skub i den rigtige retning med de ting, du allerede har haft gang i. Vi skal prøve at skabe en hel masse musik samtidig med at forstå os selv bedre som sangskrivere og derved lære nogle redskaber til at udvikle os.  Du vil få lidt teoretisk viden med i bagagen og samtidig prøve at skulle skrive musik på helt forskellige måder. Der vil være mulighed for at co-write, altså skrive musik sammen, og der vil også være ting, vi diskuterer i fællesskab.
Mit mål er at give jer nogle redskaber, som kan bruges i fremtiden, når I støder ind i de såkaldte skriveblokader. Vi skal afprøve en hel masse, prikke til vores vaner og ikke være for kritiske over for os selv i selve processen.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.