Scroll Top
Michael Olsen

Michael Olsen har en diplomuddannelse i saxofon og pædagogik fra Syddansk Musikkonservatorium og Rytmisk Konservatorium i København. Siden 2008 har han undervist på Haderslev Musikskole i saxofon, klaver og sammenspil.

“Saxofonen er et meget populært instrument især inden for den rytmiske musik.
Der er et utal af pop og jazznumre der er blevet peppet op af en lækker saxsolo. Uanset om du vil spille pop, rock eller jazz, så passer en saxofon bare perfekt ind. Selv USA ́s tidligere præsident Bill Clinton er vild med saxofon og kan også spille en habil saxsolo på den.

Der findes 4 forskellige størrelser – sopran, alt, tenor og baritonsax. De fleste begynder på altsaxen, som kan lejes på musikskolen.

Når jeg ikke underviser i musikskolen spiller jeg saxofon i Aarhus Jazz Orchestra
Det er er band bestående af nogle af de bedste musikere på den danske jazzscene, og vi har gennem årene arbejdet sammen med nogle af de største jazzikoner i vor tid, herunder Kurt Elling, John Scofield, Jamie Cullum, Jon Balke, David Sanborn, Melody Gardot med flere.”

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.