Scroll Top
Karina Hørlyk Nørgaard

2005 – 2012 Uddannet cand. musicae med speciale i grundlæggende musikpædagogik og tværfløjte fra Syddansk Musikkonservatorium
2009-2011 studier på Liszt Academy, Kodály Institute, Ungarn.
2017 uddannet BabyTummel instruktør

Jeg underviser på mange af musikskolens hold i Børneuniverset.
Jeg underviser med stor sangglæde og jeg ligger stor vægt på børnenes individuelle udvikling lige fra babyerne på Tumlerytmikholdet til skolebørnene på Max Musikholdene.

Når jeg laver musik med børn og deres forældre bruger jeg musikken til at skabe et magisk univers hvor historier sender os på en musikalsk eventyrrejse.

I indskolingen er det masser af bevægelse, sunde sangstemmer og godt kammeratskab der er i fokus og jeg vægter højt at børnene med det samme møder instrumenter og oplever at alle kan være med i vores orkester.

Mit hjerte banker særligt for tværfløjte, som jeg selv startede med at spille da jeg var 9 år. Nu giver jeg min passion for instrumentet videre til elever i alle aldre, børn som voksne, og jeg bliver inspireret af vores forskellige tilgange til musikken og instrumentet.

Min fornemmeste opgave som underviser er at inspirere og motivere mine elever til at dyrke deres nysgerrighed for musikken.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.