Scroll Top
Plakat Jorden Rundt1

Det er med stor glæde, at vi kan invitere jer med på rejsen “Jorden rundt på 80 minutter” lørdag d. 16. marts kl. 15:00 på Harmonien🎶🌏.

Der vil til koncerten være indslag fra bl.a. Musikskolens Orkester, koret “EKKO”, det store fælles talentorkester og – selvfølgelig – Performance Akademiet.

Det er gratis for alle at overvære koncerten, men for at have et overblik over antallet af passagerer vil vi bede jer “købe” et boarding pass via dette link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/be09ezszc0

Vi glæder os!🌏

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.