Scroll Top
Filmkoncert plakat

Vi ELSKER filmmusik! 

Det er med stor glæde, at Haderslev Musikskole kan invitere til koncerten “EN GOD FILMkoncert uden afbrydelser” på Kulturhus Harmonien d. 19 marts kl. 15.00.

Der vil til koncerten være indslag fra bl.a. Musikklasserne, Junior Musik, Musikskolens Orkester, Talentorkester og – selvfølgelig – Performance Akademiet. Det er naturligvis gratis for alle at overvære koncerten, men for at have et overblik over antallet af publikummer, vil vi bede jer “købe” en billet via linket nedenfor.

Vi glæder os til at gå et forår med masser af musik i møde 🙂.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.