Scroll Top

Frister for optag
Tilmelding til
node@haderslev.dk

19. Februar : Ansøgningsfrist
8. Marts 2024: Optagelsesprøver

Ansøgningsskema

Søger du ind i Talentklasserne?

Før du søger, anbefaler vi dig, at du tager kontakt til musikskolens talenlinjekoordinator (se kontaktinfo til højre). Han kan svare dig på alle dine spørgsmål i forhold til Talentklasserne og fortælle dig, hvordan du skal forholde dig.

Ansøgningen

Du søger om optagelse i talentklasserne ved hjælp af et ansøgningsskema. Følg linket herunder:

Ansøgningsskema

Med den ansøgning skal du sende:

  • Dit eget ansøgningsskema
  • Din lærers indstilling (anbefaling)

Når du har sendt din ansøgning om optag i talentklasserne, bliver din ansøgning vurderet af vores team. Hvis vi kan se, at du har forudsætningerne for at gå i talentklasserne, bliver du og dine forældre inviteret til en optagelsesprøve.

Optagelsesprøverne er i princippet ens for rytmiske og klassiske elever.

Optagelsesprøven

Nu skal du selv spille et stykke musik på dit instrument eller synge en sang. Du vælger selv musikken. Her er det vigtigt, at du vælger noget, der er godt for dig, for det er her du skal vise os, hvad du kan.
Du må gerne have andre med, som du spiller sammen med, eller en akkompagnatør.
Vælg ikke noget, der er for svært. Vælg hellere noget, du kan rigtigt godt, og som du er glad for at spille eller synge.
Stykket må vare 3 minutter. Er det længere, kan du risikere, at vi stopper dig.

 Til sidst kommer du ind til en personlig samtale, sammen med dine forældre. Her vil vi tale med dig om dine erfaringer, om din skolengang, og vi vil spørge til, hvorfor du gerne vil gå i talentklasserne.

Efter det får du en vurdering af din indsats, og du får at vide, om du er egnet eller ej.

Selvom du er egnet, er det dog ikke sikkert vi har plads til dig. Du får endelig besked om du er optaget eller ej så hurtigt som muligt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.