Scroll Top

Støtteforeningen

Støtteforeningen

Musikskolens støtteforening

Musikskolen har i mere end 25 år haft en støtteforening til glæde og gavn for musikskolens elever. Medlemmerne er husstanden, og du behøver ikke have børn i musikskolen for at være medlem. Forældre til elever i musikskolen kan vælges til bestyrelsen, som består af 5 personer. Disse vælges på årsmødet hvert forår i henhold til foreningens vedtægter. Årsmødet annonceres i lokalavisen.

Opgaver

Støtteforeningens fornemste opgave er at støtte eleverne, og det gør vi ved at sælge kaffe og sodavand til bl.a. musikcaféer og stå for kagesalg ved nytårsmatinéen. Vi mødes jævnligt for at planlægge vores opgaver ved musikskolens arrangementer. Ved møderne behandler vi bl.a. også de ansøgninger, der kommer fra elever, som ønsker støtte til en musiklejr eller lignende.

Kontingent

Det koster kun 100 kr. pr. husstand at blive medlem af støtteforeningen. Det er kun medlemmer, der kan opnå støtte til diverse musikskolearrangementer. Hvis du ikke allerede har betalt kontingent for denne sæson og ønsker at støtte eleverne i musikskolen, hvad enten du har børn i musikskolen eller ej, kan du nå det endnu.

Beløbet kan indbetales

  • på MobilePay: nummer 64056
  • via netbank til: reg. nr. 2451 kontonr. 6269 320 506

Hjælpere

Støtteforeningen vil gerne have hjælpere, der kan være med til at sælge kaffe og sodavand ved arrangementerne. Det er hyggeligt og en overkommelig opgave at være med. F.eks. når dit barn spiller til en musikcafé, er der mulighed for, at du samtidig hjælper med kaffesalget. Vi mangler specielt hjælpere til arrangementerne i Haderslev.

Kontakt

Hvis du har lyst til at arbejde lidt sammen med støtteforeningen, vil vi derfor gerne i kontakt med dig. Du kan henvende dig på musikskolens kontor på tlf. 7434 7850

Støtteforeningens vedtægter

Støtteforeningens bestyrelse

Klik herunder, hvis du ønsker du at søge støtte til et arrangement. Udfyld skemaet, og send til tage@haderslev.dk

Tilmeld dig støtteforeningen

Tilmeld ved at udfylde skemaet nedenfor og overfør 100 kr. via MobilePay nr. 64056

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.