information-g130d1c9e7_1920

Alle elever, familier og venner af musikskolen ønskes en glædelig og smittedæmpende jul og et godt nytår!

Vigtig Viden

Musikskolen er ikke underlagt den samme form for nedlukning som skolerne. Kulturministeriet har i skrivende stund ikke indført nye retningslinjer eller restriktioner for fritids- og kulturlivet. Situationen er derfor lidt paradoksal. Vi følger normalt skolernes ferieplan, men efter nytår begynder vores undervisning allerede mandag den 3. januar, mens skolerne på grund af hjemsendelsen først modtager elever onsdag den 5.

Tirsdag den 4. januar var der oprindeligt planlagt pædagogisk dag for alle musik- og kulturskolelærere i Region Syd, men denne videndelingsdag er flyttet til tirsdag den 7.6. Så tirsdag den 4. tilbyder vi også almindelig musikskoleundervisning. I visse tilfælde vil vi disse dage tilbyde den undervisning, der normalt foregår ude på skolerne, inde på musikskolens egne lokaler. Hold og evt. solo-elever vil få særskilt besked herom. Vi har selvfølgelig den største forståelse for, hvis I vælger at lade hjemsendelsen fra skolerne omfatte musikskolens aktiviteter også.

Giv gerne besked til lærerne om I kommer eller ikke kommer. Ledelsen v. Haderslev Musikskole Conny Magaard Mads Kjær Jensen Jesper Ry

Privacy Preferences