Coronavirus-bred tekst

Information til elever og forældre om corona

Gældende fra 29.11.2021.

Musikskolen fortsætter soloundervisningen og holdundervisningen som hidtil.

Der indføres ikke krav om brug af værnemidler på Kulturministeriets område.

Der kan være lokale forhold, der gør, at vi må følge ”tiltagsmodellen”.

Her samarbejder vi med skolerne, som afgør hvordan de vil reagere.

Vi kan derfor ikke sige præcist hvad vi vil gøre, da det afhænger af den enkelte skoles tiltag.

Tiltag på en skole med høj lokal smitte

Max Musik i SFO tiden eller lignende blandede hold på en skole med høj smitte vil i disse tilfælde ikke kunne gennemføres.
Valgfag i ungeuniverserne på tværs af klasser kan formentlig gennemføres, fordi det er en del af den almindelige undervisning.

Det primære i tiltagsmodellen er:

• Opfordring om, at undervisning så vidt muligt foregår i stamklasser i det omfang, det er foreneligt med almindelig undervisning.
  • Opfordring om, at aktiviteter i SFO og fritidstilbud organiseres, så børnene så vidt muligt er i faste grupper af børn og pædagogisk personale.
  • Opfordring til to ugentlige test af børn fra 9-11 år, som ikke tidligere har været smittet med COVID-19 inden for de seneste 12 måneder samt opfordring til 2 ugentlige tests fra 12 år og op, hvis man ikke er vaccineret eller tidligere smittet inden for de seneste 12 måneder.
  • Opfordring til så vidt muligt at opdele elever klassevist i frikvarterer og pauser.
  • Opfordring til, at aflyse større sociale arrangementer på tværs af klasser. Sociale arrangementer med primært socialt formål såsom klassefester, fødselsdag og fælles morgenmad bør holdes inden for stamklassen.
  • Opfordring til, at holde afstand blandt medarbejdere, forældre m.fl. Afstandsanbefalingen omfatter ikke elever og imellem elever og medarbejdere.
Privacy Preferences