Jazzcamp plakat m logoer (JPG)

Jazzin´Ribe afholder Jazz Camp Ribe d. 25 februar – d. 27 februar  

Jazzin’Ribe og Danhostel Ribe inviterer dig til en weekend med fede oplevelser og masser af jazz. På campen vil du både møde musikalske udfordringer og en masse nye venner. I løbet af weekenden vil du modtage undervisning, deltage i workshop, selv spille koncert og meget mere:

Professionelle instruktører

For at sikre en høj kvalitet i undervisningen, har vi håndplukket professionelle instruktører til at undervise på de forskellige sammenspilshold. Du kan altså forvente at lære en masse uanset, hvilket niveau, du spiller/synger på!

Instruktørerne følger.

Workshop

I år har vi booket bandet KVAD, til at stå for workshop samt aften koncert lørdag. De har tidligere deltaget i Jazz Camp Ribe som elever, og vil derfor møde jer i absolut øjenhøjde.

Tilmelding

Tilmeldingen skal ske senest d. 17. januar 2022.

Praktisk

Hovedparten af campen vil foregå på Danhostel, hvor I både skal sove, spise og øve. 

Husk at invitere familie og venner med til afslutningskoncerten, hvor du skal spille om søndagen – der er valgfri entré!

Deltagergebyr: 1.450 kr. inkl. alt det ovenstående.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.