Scroll Top
_F0A0880-2

Det er ikke hver dag, vi har en medarbejder på kursus i Babytummel. Ikke desto mindre har Karina Hørlyk netop været afsted på et sådan kursus, og er kommet hjem med hovedet fuld af ideer og inspiration til at tumle med de små.

“Jeg finder det interessant at koble musikkens verden med barnets motoriske udvikling”, udtaler Karina Hørlyk, der har stor erfaring med undervisning af børn i alle aldre mellem 0-6 år. “På bare ét år udvikler børn sig fra at være et hjælpeløst spædbarn, til at være et gående menneske.” 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.