Events Of Oktober, 2017

#1 Koncert med Jomfru Fanny Big Band

Location: Louisevej 7a, 6100 Haderslev
Date: 23/10/2017
Time: 19:30Musikskolens rytmiske talenter deltager som solister ved denne koncert med Jomfru Fanny Big Band. Koncerten foregår i Slesvigske Musikhus. Der er gratis entré.


Any question about this Event?

Event location with Google Map

#2 The VERY Big Band

Location: Harmonien, Haderslev
Date: 07/10/2017
Time: 09:00 to 17:00

The VERY Big BandStort stævne for talentelever i Trekantområdet og Sønderjylland


Lørdag den 7. oktober slår Haderslev Musikskole dørene op for talenter fra hele Sønderjylland. Det sker, når orkesterstævnet The VERY Big Band sætter 100 unge talenter fra områdets musik- og kulturskoler til at spille sammen i et gigantisk værk.

Hotel Harmoniens store sal danner ramme om arrangementet. Har mødes de unge fra morgenstunden og arbejder sammen hele dagen om musikken. Resultatet kan opleves ved en offentlig koncert kl. 16.00. Der er gratis adgang.

Stævnet er et resultat af et øget samarbejde i Trekantområdet, der på musikskoleområdet er kommet til at betyde, at en lang række arrangementer deles mellem musikskolerne, og på den måde kommer rigtig mange unge til gavn. Udover fra trekantsamarbejdet er også elever fra de øvrige sønderjyske musikskoler inviteret.

Eleverne er i aldersgruppen 10-23 år, og er alle optaget på musikskolernes særlige talentlinjer. Talentlinjerne tager hånd om de enkelte kommuners ambitioner på talentområdet. De skal give de unge, der udviser en særlig interesse og evner for musikken, et udvidet tilbud med længere undervisning og en række supplerende fag. Formålet er at give de unge mulighed for at prøve talentet af, og eventuelt klæde dem på til at søge optag på de forberedende kurser til musikkonservatorierne.

Musikken er skrevet til lejligheden af komponist Martin Folmer, der også vil være dagens dirigent. Værket forsøger at udfordre de unge på tværs af niveauer og aldersspredning. Værket er i fire satser, og rummer vidt forskellige stemninger - fra den mere klassiske orkesterstil, over en stor fælles improvisation, for at ende i en Balkancalypso.

Pressen skriver: http://www.jv.dk/haderslev/100-musikere-oever-klassisk-vaerk/artikel/2544341

[ngg_images source="galleries" container_ids="25" sortorder="525,524" display_type="photocrati-nextgen_basic_imagebrowser" ajax_pagination="0" template="default" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]
Any question about this Event?

Event location with Google Map